Motel Spatie

HEDENDAAGSE KUNST DIVERS

Motel Spatie is een stichting die zich bezig houdt met activiteiten op het gebied van kunst in de wijk Presikhaaf in Arnhem. Presikhaaf is een kosmopolitische wijk, een smeltkroes van culturen. Presikhaaf is ook een wijk waarin allerlei vormen van afstand tot de arbeidsmarkt en samenleving samenkomen. Vanuit de visie dat Kunst kan zorgen voor verbinding van deze verschillende achtergronden is Motel Spatie gevestigd in deze wijk.  

De kern van Motel Spatie is het internationaal residency programma, hedendaagse kunstproductieplek en project- en tentoonstellingsruimte voor buitenlandse en Nederlandse kunstenaars. Deze hedendaagse kunstproductie, product & tentoonstellingsplek in Presikhaaf wordt daarnaast ingezet als ruimte voor de activiteiten vanuit zelforganisatie (o.a. wekelijkse volkskeuken SPOON) en de projecten in het sociaal domein.

Dit jaar is er bijvoorbeeld weer het KunstMake festival voor kinderen, dat ook in september zal plaatsvinden.

Tijdens het weekend van de kunstroute is er de expo van Wayne Horse en Anan Striker te zien in de grote expo ruimte. Een ruimte vullende muurschildering die tot 20 augustus blijft.

Op zondag willen de initiatiefnemers van SPOON een installatie laten zien in de voorste ruimte.

De zeefdrukwerkplaats zal open zijn voor geïnteresseerden.

Locatie 6                       Motel Spatie        

Hisveltplein 21

6826 LE Arnhem

Contactpersoon Motel Spatie: Krista Burgers (pseudoniem: Heimprofi)

06 19 026 002

KRISTABURGER@GMX.NET

www.kristaburger.nl

Wayne Horse is het pseudoniem van Willehad Eilers (1981, Peine, Duitsland)

www.waynehorse.com

Anan Striker, tekenaar, schilder, beeldhouwer, typograaf, beelddichter en tapejockey (Assen, NLD, ‘88).

Mister Motley: ‘Anan Striker is een beelddichter. In zijn vrolijke, luchtige schilderijen, tekeningen, foto’s en installaties zit steevast een woordgrap of geestig beeldrijm verstopt’

06 52 187 949word@ananstriker.nl

www.ananstriker.nl